Опознай родината, за да я обикнеш

Дали село Лозенец няма да е вашият избор за това лято?

Искате да си починете, да се откъснете от сивото ежедневие, работата, дори приятелите и семейството? Или да отидете със семейството някъде, където децата могат да играят, а вие да си почивате на плажа или до басейна на хотела и да нямате никакви притеснения. Омръзнали са ви претъпканите курорти със заети  места за настаняване от преди година, лошите условия и шумните съседи? Искате нещо ново, нещо различно, да видите още едно красиво кътче на България, но също така да сте на морето и да нямате грижи и тревоги? Има много морски курорти по родното черноморие, които могат да ви предложат всичко това и село Лозенец е едно от тях.

Това, че Лозенец е село по нищо не доказва, че няма да си изкарате добре там!

Вие искате удобства, искате спокойствие дори да имате две малки деца (всички знаем колко са гръмогласни) и смятате, че няма да го получите в Лозенец? Грешите! Това е едно от малкото места, които не се пренаселват през летния сезон. Младите обичат да ходят на популярните места за партита и дискотеки, но хората, които обичат спокойствието се настаняват в курорти като село Лозенец.

Може да избирате от къща за гости до няколко звезден хотел с различни забавления, но любимото сред тях за всички родители, би било детската занималня. Няколко от хотелите в  Лозенец, предлагат детска занималня за вашите деца, докато вие можете да се насладите на спокойна почивка. Че кой няма да си вземе такава стая, ако знае, че децата му ще „обърнат“ целия хотел?

Не ви се стои постоянно в хотелската стая?

Разходете се. Българското черноморие е богато на красиви гледки от всяко селце и град, наблизо винаги има нещо интересно, затова ви препоръчваме да се снабдите с автомобил и да пообиколите малко. Знам, че морето не е за изпускане, но това не означава да смените цвета на кожата си само с лежане по плажа.  Искате да смените плажната ивица? Посетете Китен, който е само на няколко километра с автомобил от Лозенец. Царево също не е гледка за изпускане, а Приморско може и да се окаже вашето място за следващото лято. Какво чакате още?

Previous ArticleNext Article

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *