Други

Трендове и разнообразие от нови модели бански

Време е за следващата почивка, но е време и за избор на нов бански. Малко размисли по отношение на модата и трендовете при дамските бански и откъде да си купим нов готин многоцветен, черно бял или неонов бански.

Неонови, принтове на цветя, черни, черно бял, принтове на точки, изобщо дамските бански са толкова разнообразни по цветове и дизайн в днешно време, че е трудно да си изберем кой модел ни харесва най-много. За щастие не е трудно да уцелим правилния размер онлайн, особено когато долнищата и горнищата са с връзки. Когато размерите са описани добре, също не е проблем да поръчаме точния размер. Е, случва се да не си отговарят на описанията и снимките банските, но при тези от pipilota.bg всичко е точно в това отношение. Иначе когато дамските бански са с връзки, вероятността да ни станат е далеч по-голяма при пазаруване от сайт. 

Принтове на цветя, едноцветни, неонови цветове, геометрични мотиви, всичко е на мода и това му е чара на 21 век. По отношение на типовете горнища има голямо разнообразие от модели бриджитка, push up, както и с мека чашка. Бриджитките са отново много модерни, тъй като са удобни и стоят ефектно и красиво. Естествено, предпочитанията към даден тип са основно продиктувани от структурата и съответно комфорта. Затова е хубаво, че от всички типове горнища и долнища дамски бански има голямо цветово и дизайнерско разнообразие, така че да имаме достатъчно голям избор.

Основен моден тренд за това лято може да се очертае принтовете на цветя, като те са характерни не само за роклите, гащеризоните и летните панталони, но и за банските. Естествено, мъжете също често избират бански или къси панталонки на цветя. Принтовете на цветя отдавна са навлезли и в мъжката мода, особено лятна такава. И в това няма нищо странно, защото цветността като цяло създава приятно настроение. А какво по-подходящо място за шарени дрешки от плажовете и морските курорти. Отделно, че банските с по-ярки цветове пасват повече на потъмнялата от слънчевите лъчи кожа. 

Previous Article

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *