Някъде из Европа

Виж света с Анди: Агия Триада

Здравейте, читатели! Днес искам да ви разкажа за преживяванията ми в едно солунско село – Агия Триада. Ако ви е трудно да запомните името му, го наричайте Света Троица (в превод от гръцки). Първоначално не обичах да ме водят там, но вече свикнах, и смея да твърдя, че доста се забавлявам там.

Гледка от Агия Триада

Обичам да ме разхождат по крайбрежната алея. Тя е пешеходна улица, доста дълга е, има красив изглед към морето, а плочките са гладки и количката вози плавно.

Агия Триада, Гърция

Там има доста псаротаверни и узерии, като има масички дори на плажа, а ако предпочитате може да се настаните и на шезлонг. Моята любима таверна е таверна Андреас. Смятам да попитам дали има отстъпка за адаши – ако не, си оставам на мляко.

Таверна в Агия Триада

Пешеходната крайбрежна алея продължава към плажа и кея. На кея постоянно има рибари. Веднъж и ние с тате ходихме за риба, но аз заспах. Предпочитам по-активни забавления, доскучава ми да чакам да дойде някоя риба.

Лодки в Агия Триада, Гърция

Най-любимото ми забавление в Агия Триада е да ходя на плаж. Лежа си на пясъка под чадъра и релаксирам. Малко се притеснявам обаче, че когато порасна, мама и тате ще ме накарат да вляза в морето.

Анди на плаж в Агия Триада, Гърция

Засега само гледам гърците как си правят скара на плажа, говорят един през друг, казват „не“, а пък имат предвид „да“ и не бързат за никъде. Мен ако питате, това се казва спокоен живот.

Агия Триада

Препоръчвам ви и вие да посетите Агия Триада. Ако не знаете къде да отседнете, не се притеснявайте да се свържете с мен.

Поздрави от Гърция,

Анди

Previous ArticleNext Article

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *